Sidhuvudbild

Smalfilm till DVD

iStock_000001450846Small.jpg Filmskanning är normalt en kostsam process, men vi har arbetat fram en metod som gör det möjligt att spara dina filmer på DVD till ett oslagbart pris.

Hur blir kvaliteten?

Snapshot-kopiera.jpg Kvaliteten på den överförda filmen beror mycket på originalets kvalitetet. Vi kan justera färg och s.k. brus i viss mån. Klicka här så får du se ett filmklipp på hur film-kvaliteten kan bli. Filmklippet är från 1958. Nästan 60 år! Detta klipp är något brusreducerat. Självklart lägger vi till titlar på dina filmer så att de blir som du tänkt dig från början.

Hur mycket film har du?

tabell_filmdiameter_langd.png På de flesta filmrullar finns en gradering där du kan se hur många meter film de innehåller. I tabellen får du en uppskattning av filmlängd i minuter på dina filmer.

Vi levererar alltid dina filmer på DVD med den text du vill ha på etiketten och omslaget. Meddela oss hur du vill ha det, när du beställer.

Priser

Pris per minut: 10 kr (min 60 minuter) En DVD skiva rymmer ca 90 minuter film. Tillägg av filmtitel, färg och brusjustering gör vi utan kostnad.